Հարկաբյուջետային քաղաքականության կատարելագործման հիմնահարցերը Հայաստանի Հանրապետությունում - Դինգչյան, Գարիկ Վահանի / Dingchyan Garik (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2009)
Շուկայական հարաբերություններին անցման փուլում Հայաստանի Հանրապետությունում իրականացված տնտեսական բարեփոխումները հիմնականում ուղղված էին տնտեսական նոր հարաբերությունների ձևավորմանն ու պետական կառավարման համակարգի զարգացմանը / Диссертационная работа посвящена новым экономическим отношениям в переходный период, выявлению основных направлении реформ фискальной политики PA, повышению эффективности обработки подходов, анализу coвершенствования основных вопросов государственной финансовой политике, a также для осуществления реформ no вышеперечисленным направлениям необходимо обеспечение изменения законодательного и правового поля
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Լ. Աթոյան, Գ. Ֆ. Կիրակոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics