Արցախի ժանյակներ: Գիրք I - Ադելա (Սարգսյան, Արշալույս) (ԼՂՀ կրթության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն, 2006)
«Արցախի ժանյակներ» պատկերագրքում ներկայացված են Արցախ աշխարհում կատարված ձեռագործի ինքնատիպ աշխատանքների նմուշներ
Առաջաբ.՝ Հենրի Առուշանյանի ; Խմբ.` Ալվարդ Ղազիյան, Նաիրա Հայրումյան ; ԼՂՀ գրողների միության «Վաչագան Բարեպաշտ» հրատ. - Ստեփանակերտ: «Սոնա» գրատուն, 2006. - 224 էջ: դիմանկ., լուսանկ., գունանկ, ; 27 սմ.
Keywords: Դեկորատիվ կիրառական արվեստ| Ձեռագործ--Արցախի ժանյակներ