Փոքր և միջին ձեռնարկատիրության զարգացման արդի հիմնախնդիրներն ու կատարելագործման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում / Ways of improvement and modern issues of development of small and medium entrepreneurship in RA - Հովհաննիսյան, Ավետիք Հովակիմի / Hovhannisyan Avetik (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2017)
Հայաստանի Հանրապետությունում շուկայական բարեփոխումները թևակոխել են վճռական փուլ, որի արդյունքում որոշակի պայմաններ են ստեղծվել մասնավոր սեփականության ինստիտուտի ամբողջական համալիր կայացման ու գործարարության և ձեռնարկատիրության ծավալման համար / Малые и средние предприятия являются одними из наиболее важных политических, экономических и социальных гарантий стабильности каждой страны / Small and medium-sized enterprises are one of the most important political, economic and social guarantees of stability each country
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Գլաձոր համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Լ. Ղանթարջյան, Գ. Ֆ. Կիրակոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 152 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics