Սպառողների իրավունքների պաշտպանության տնտեսական հիմնախնդիրները (ՀՀ բանկային ծառայությունների օրինակով) - Սարգսյան, Ժորա Քաջիկի / Sargsyan Zhora (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2009)
Անցումային տնտեսությամբ երկրներում, որտեղ դեռևս վերջնականապես չեն վերացել նախկինում կիրառվող տնտեսական մեխանիզմները և ամբողջությամբ չեն ձևավորվել շուկայական ինստիտուտները, հատկապես ինքնակարգավորվող ենթակառուցվածքները, սպառողների իրավունքների պաշտպանության խնդիրներին բավարար ուշադրություն չի դարձվում / Диссертация посвящена проблемам защиты прав потребителей в сфере банковских услуг в Республике Армения
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Ք. Յ. Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics