Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն բյուլետեն)= Новые книги: Техника: (Информационный бюллетень) - (:unkn) unknown (Государственная республиканская библиотека Арм. ССР имени А. Ф. Мясникяна; Отдел спецвидов технической литературы, 1971)
Նոր գրքերի ցանկ՝ տեխնիկայի վերաբերյալ
Сост.: В. Фарсян, Н. Аветян. - Ереван, 1971. - № 3. -50 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն