Սերո Խանզադյան: Մատենագիտություն - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան, 1992)
Սերո Խանզադյանի և նրա ստեղծագործությունների ու նրա մասին նյութերի վերաբերյալ մատենագիտական ժողովածու
Կազմ.՝ Է. Հ. Բաբայան, Ս. Կ. Ճաղարյան, Ե. Հ. Չեքելեզյան; Խմբ.՝ Մ. Մ. Գույմեջյան.-Երևան, 1992.-299 էջ; 20 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն