Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги юным - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1984)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրքերի ցանկ
Կազմ.՝ Ն.Ե. Մուրադյան.- Երևան, 1984. - թ.5. -Մայիս. -10 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն