Տնտեսական աճի ստոխաստիկ մոդելավորումը (ՀՀ օրինակով) - Թերզյան, Հարություն Տիգրանի / Terzyan Harutyun (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2009)
Ատենախոսության նպատակն է ՀՀ տնտեսական աճի ստոխաստիկ մոդելավորումը, հիմնված տնտեսության երկու խոշոր՝ իրական և դրամական հատվածների մոդելավորման վրա / Диссертационное исследование посвящено стохастическому моделированию экономического pocma PA
Ը.00.08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Թավադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Միտոյան, Ս. Հ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics