Վարչական մարմինների փոխօգնության ինստիտուտի կատարելագործման արդի հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Actual problems of improving the institute of mutual administrative assistance in Republic of Armenia - Զարիկյան, Կարեն Բարսեղի / Zarikyan Karen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Աշխատությունում հետազոտված են վարչական մարմինների փոխօգնության ինստիտուտի անհրաժեշտության, ձևավորման նախադրյալները և կատարելագործման ուղիները / Диссертация посвящена комплексному и всестороннему изучению проблем, возникающих в рамках института взаимопомощи административных органов, выявлению путей его совершенствования / The thesis is devoted to a complex and comprehensive study of the problems that occur within the institute of mutual administrative assistance, and to identify ways to improve it
ԺԲ.00.02 «Հանրային իրավունք - սահմանադրական, վարչական, ֆինանսական, մունիցիպալ, բնապահպանական, եվրոպական իրավունք, պետական կառավարում» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Բ. Դանիելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Երիցյան, Վ. Վ. Ռաֆայելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիա ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law