Կոպրինային սնկերի ժամանակակից կարգաբանության խնդիրները և կենսաբանական առանձնահատկությունները / The problems of contemporary taxonomy of coprini mushrooms and their biological characteristics - Մկրտչյան, Ջոն Ասպուրակի / Mkrtchyan Jօn (ՀՀ ԳԱԱ, 2014)
Ավանդական Coprinus Pers. ցեղը (Coprinaceae, Agaricales, Homobasidiomycetidae) ներառում է ավելի քան 200 տեսակ / Традиционный род Coprinus Pers. включает более 200 видов / The genus Coprinus Pers. consists of more than 200 species
Գ. 00.17 «Սնկաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Մ. Բադալյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ․ Գ. Բատիկյան, Ա. Հ. Եսայան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ «Հայկենսատեխնոլոգիա» ԳԱԿ ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology