Տրանստերմինոլոգիայի դրսևորումը գործարար անգլերենում / The display of transterminologisation in business english / Проявление транстерминологизации в деловом английском языке - Իվանյան, Արուսյակ Հենրիկի / Ivanyan Arusyak (Երևանի պետական համալսարան, 2024)
Ժամանակակից աշխարհում տերմինաբանության զարգացման դերն առաջնային է, քանի որ այն պայմանավորված է գիտական տարբեր ապարատների զարգացման և կատարելագործման գործընթացներով / В современном мире роль развития терминологии имеет первостепенное значение / In the modern world, the role of the development of terminology is of primary importance
Ժ.02.07 «Ռոմանագերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի եվրոպական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Ա. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Տ. Կնյազյան, Ք. Մ. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի Խ. Աբովյանի անվան պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics