Некоторые стохастические дифференциальные игры при многих целевых множествах / Մի քանի ստոխաստիկ դիֆերենցիալ խաղեր շատ նպատակային բազմությունների դեպքում - Սիմոնյան, Թամարա Ալեքսանի / Simonyan Tamara (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 1999)
Теория дифференциальных игр является сравнительно новым разделом математической теории оптимального управления, связанным с функционированием в условиях конфликта или неопределенности / Ուսումնասիրված են գծային, էտապ առ էտապ փոփոխվող ոչ գծային, էտապ առ էտապ փոփոխվող ոչ գծային ստոխաստիկ դիֆերենցիալ խաղեր մի քանի նպատակային բազմությունների դեպքում։ Դիտարկված խնդիրներում յուրաքանչյուր նպատակային բազմության համար ստոխաստիկ ծրագրային սինթեզի եղանակով կառուցված է հիպոթետիկ անհամապատասխանություն
Ա.01.05 «Հավանականության տեսություն և մաթեմատիկական վիճակագրություն» մասնագիտությամբ Ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիՃանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ս. Գաբրիելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Առաքելյան, Ա. Հ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics