Флора и растительность лиственных аридных редколесий южной Aрмении / Հարավային Հայաստանի լայնատերև արիդային նոսրանտառների ֆլորան և բուսականությունը / Flora and vegetation of deciduous open arid woodlands of southern Armenia - Ալեքսանյան, Ալլա Սամվելի / Aleksanyan Alla (ՀՀ ԳԱԱ, 2012)
Научной базой для сохранения биологического и ландшафтного разнообразия являются исследования, посвященные инвентаризации и изучению особенностей флоры и растительности / Հայաստանի Հանրապետության արդի քաղաքական և տնտեսական իրավիճակը թելադրում է երկրի բնական էկոհամակարգերի և կենսաբազմազանության ուսումնասիրության անհրաժեշտությունը / Current political and economic situation of the Republic of Armenia stipulates the necessity of investigation of natural ecosystems and biodiversity in the country
Գ.00.05 «Բուսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ բուսաբանության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Մ. Ֆայվուշ ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Է. Հովհաննիսյան, Ս. Ա. Բալոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology