«Արմենիկում» մածուկի ազդեցությունը աէրոբային թարախային վերքի բորբոքային պրոցեսի ընթացքի վրա / The effect of "Armenicum" paste on the course of aerobic purulent wound process - Ղազարյան, Անի Վաչագանի / Ghazaryan Ani (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2018)
Վերքային ինֆեկցիայի խնդիրը մինչ օրս չափազանց արդիական է ժամանակակից բժշկության մեջ / Проблема раневой инфекции и по сей день остается весьма актуальной в современной медицине / The problem of wound infection up to date stays highly urgent in modern medicine
ԺԵ.00.01 «Դեղագիտություն» մասնագիտությամբ դեղագործական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է պետական բժշկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Թոփչյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Ս. Սեկոյան, Կ. Թ. Սահակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան, Ֆարմացիայի ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 141 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Դեղագիտություն / Pharmaceutics