Տրանսպորտային ծախսերի մոդելավորումը՝ կախված ճանապարհային երթևեկության պայմաններից (Երևան քաղաքի օրինակով) - Հարությունյան, Ավագ Մուրադի / Harutyunyan Avag (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
Հետազոտության հիմնական նպատակն է վառելիքային ծախսերի առավել ճշգրիտ գնահատման և հաշվարկման նոր մոտեցումների ումեթոդների մշակումը, որոնք հնարավորություն կտան հաշվարկվող տրանսպորտային ծախսերում մտցնել որոշակի ճշգրտումներ / Диссертация посвящена разработке наиболее точных методов расчета транспортных заmpam с использованием инструментария экономико-математических моделей и имитационного моделирования
Ը.00.08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Թ. Ա. Նալչաջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Միտոյան, Լ. Հ. Աղաջանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics