Նոր գրքեր: Հայաստան: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги: Арменика: Информационный указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտական բաժին, 1975)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի և հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհազրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող.տնտեսություն, բժշկության և կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ.՝ Մ. Բաբայան.- Երևան, 1975. - թ. 3. -16 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն