Гражданско-правовая защита товарного знака в Республике Армения / Ապրանքային նշանի քաղաքացիաիրավական պաշտպանությունը Հայաստանի Հանրապետությունում / Civl law mechanism for the protection of trademarks in the Republic of Armenia - Գրիգորյան, Սուրեն Սամվելի / Grigoryan Suren (Հայ-ռուսական համալսարան, 2018)
В век высоких технологий и рыночной экономики значение права интеллектуальной собственности сложно переоценить / Ատենախոսությունը վերաբերում է ձեռնարկատիրական գործունեության սուբյեկտների ապրանքների և ծառայությունների նույնականացման միջոց հանդիսացող ապրանքային նշանի քաղաքացիրավական պաշտպանությանը / Present thesis touches upon the subject of mechanisms of legal protection of trademarks, which represent unique means of identification and allow to distinguish the goods and services of one business enterprise from the other
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք (քաղաքացիական, առևտրային (կոմերցիոն), միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-Ռուսական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Մ. Հայկյանց ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Վ. Կոզլովա, Լ. Ա. Սարգիզով ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 138 էջ, սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law