Пути оптимизации стационарной медицинской помощи детскому населению республики Армения / Հայաստանի Հանրապետության մանկական բնակչության ստացիոնար բժշկական օգնության օպտիմալացման ուղիները / Optimization ways of medical care of the children population of the republic of Armenia - Սիմոնյան, Կարինե Հրանտի / Simonyan Karine (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2013)
В экономически развитых странах политика в области охраны здоровья населения все более ориентируется на развитие общественного здравоохранения / Երեխաների և դեռահասների առողջության պահպանման խնդիրները վերաբերում են ամբողջ աշխարհի առողջապահության գերակա հիմնահարցերին / The health protection of children and adolescents refers to the priority tasks of health care all over the world
ԺԴ.00.17 «Հանրային առողջություն և առողջապահության կազմակերպում» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ա. Մարդիյան, Ա. Ա. Սարգսյան, Ս. Ս. Ամիրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Թբիլիսիի պետական բժշկական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 40 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences