Метод экстраполяции и его роль в социальном предвидении - Շիրինյան, Լևոն Ղազարի / Shirinyan Levon (Երևանի պետական համալսարան, 1986)
Грандиозные задачи перестройки советского общества, выдвинутые КПСС в современных условиях, предъявляют новые требования к марксистско-ленинской теории
Թ.00.02 «Փիլիսոփայություն» մասնագիտությամբ փիլիսոփայական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1986 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության և իրավունքի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Վ. Ասատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Ս. Մարգարյան, Պ. Ց. Աղայան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Փիլիսոփայական գիտություններ / Philosophy