Անասնապահական ֆերմաների մեքենաների ու էլեկտրասարքավորումների շահագործական հուսալիության բարձրացման միջոցառումների մշակումը և պարամետրերի հիմնավորումը / Development of measures to increase operating reliability and substantiation of parameters of machines and electrical equipment in livestock farms - Թարջումանյան, Վլադիմիր Ռուբենի / Tarjumanyan Vladimir (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2012)
Անասնապահական մեքենաների ու էլեկտրասարքավորումների շահագործման վիճակի ուսումնասիրումը և դրանց հուսալիության բարձրացման մեթոդների մշակումը և իրականացումն արդիական խնդիրներ են / Изучение состояния эксплуатации животноводческих машин и электрооборудований, a также обработка методов повышения их надежности является актуальной задачей / The study of the operational condition of livestock machines and electrical equipment as well as development of the methods of increasing their operating reliability is an urgent problem
Ե.20.01 «Գյուղատնտեսական արտադրության մեքենայացում և մեքենաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Պ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Շ. Մ. Գրիգորյան, Ա. Գ. Մազմանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ Շահումյանի «Ագրոսպասարկում» ԲԲԸ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology