Ակտիվների և պասիվների կառավարման արդյունավետության ֆինանսական խնդիրները բանկերում - Իսպիրյան, Հարություն Զաքարի / Ispiryan Harutyun (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
ՀՀ-ում վերջին տարիներին նոր բանկային համակարգի առաջացումը և զարգացումը պահանջում են բանկային մասնագետներից ուշադրությունը կենտրոնացնել բանկային գործունեության կառավարման մեթոդների վրա / Диссертация посвящена изучению проблемы эффективного управления активами и пассивами, считающейся основной процессе управления коммерческими банками, a также исследованию процесса управления активами и пассивами на основе анализа отечественного и международного опыта, также разработке путей улучшения процесса управления активами и пассивами
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Վ. Ս. Ջանվելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics