Разработка СВЧ антенного коллиматора и солнечного концентратора офсетного типа / Օֆսետային տիպի ԳԲՀ անտենային կոլիմատորի և արեգակնային կուտակիչի մշակում / Development of offset type microwave antenna collimator and solar concentrator - Հարոյան, Հովհաննես Սամվելի / Haroyan Hovhannes (Ռադիոֆիզիկայի գիտահետազոտական ինստիտուտ, 2006)
Зеркальные антенны широко применяются в таких областях науки, техники и практики, как связь и телекоммуникация, радиолокация, навигация, радиоастрономия и др. / Ատենախոսությունը նվիրված է օֆսետային տիպի ԳԲՀ հայելային անտենային կոլիմատորների և արեգակնային հայելային կուտակիչների հետազոտմանն ու մշակմանը
Ե.12.02 «Անտենաներ, գերբարձր հաճախականության սարքավորումներ և տեխնոլոգիաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ռադիոֆիզիկայի ԳՀԻ-ում աշխատանքը կատարված է է ռադիոֆիզիկայի ԳՀԻ-ում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Պ. Հերունի ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ի. Իվանյան, Մ. Ց. Այվազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Կոմետա» ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology