Новый метод и вероятностная оценка показателей сопротивления коррозионной усталости балов / Լիսեռների կոռոզիոն հոգնածային դիմադրության ցուցանիշների հաշվարկային նոր մեթոդ և հավանական գնահատում - Մարգարյան, Արտակ Գագիկի / Margaryan Artak (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2006)
Эксплуатация машин и конструкций в открытых условиях и обеспечение их необходимой надежности в корне отличаются от аналогичных требований, предъявляемых к машинам, работающим в закрытых помещениях / Աշխատանքը նվիրված է մթնոլորտային պայմաններում աշխատող մեքենաների և տեխնոլոգիական սարքավորման ծանրաբեռնված և պատասխանատու լիսեռների և ''լիսեռ-կունդ'' միացությունների կոռոզիոն հոգնածային դիմադրության հաշվարկային մեթոդների ճշգրտմանը և կատարելագործմանը
Ե.02.01 «Մեքենագիտություն» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Գ. Ստակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Շեկյան, Հ. Վ. Սիմոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Ինտերստանոկ ԳԱՁ» ԲԲԸ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology