Мембранные механизмы липидной модификации в лимфоцитах больных хроническим лимфолейкозом Լիպիդային մոդիֆիկացման թաղանթային մեխանիզմները քրոնիկական լիմֆոլեյկոզով հիվանդների լիմֆոցիտներում - Ղարիբյան, Աննա Լևոնի / Gharibyan Anna (ՀՀ ԳԱԱ Հ. Բունիաթյանի անվան կենսաքիմիայի ինստիտուտ, 2002)
Выяснение вопросов этиологии, патогенеза терапии злокачественных новообразований является одной из наиболее актуальных проблем современной фундаментальной науки и клинической медицины / Աշխատանքը նվիրված է ժամանակակից հիմնարար կենսաբանական գիտության և կլինիկական բժշկության արդիական հիմնահարցերից մեկի չարորակ նորագոյացությունների էթիոպաթոգենեզում բջջաթաղանթի լիպիդային մոդիֆիկացման մեխանիզմների ուսումնասիրությանը
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Վ. Թադևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ա. Գևորգյան, Կ. Ա. Ղազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի կենսաքիմիայի ամբիոն ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology