ՀՀ ագրոբիզնեսի զարգացման հիմնախնդիրներն այլընտրանքային ֆինանսավորման աղբյուրների համատեքստում / The development issues of ra agribusiness in the context of alternative finance resources - Ուռուտյան, Ռոբերտ Արամի / Urutyan Robert (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2016)
Ագրոբիզնեսը որպես առանձին գործող ճյուղերի ամբողջություն, տարեցտարի ավելի ու ավելի մեծ մասնակցություն է ունենում երկրի ՀՆԱ-ի ձևավորմանը / Еще с советских времен в экономике Армении стержневую роль играет сельское хозяйство / Agriculture has a key role in the economy of Armenia since the Soviet period
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Լ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Տ. Ս. Կարապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական Սլավոնական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics