Երկկենցաղների օնտոգենեզի ընթացքում (Rana ridibunda գորտի օրինակի վրա) լյարդի արգինազի իզոֆերմենտների թթվային ինակտիվացման և ռեակտիվացման առանձնահատկությունները - Գրիգորյան, Ռուզաննա Հայկի / Grigoryan Ruzanna (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2010)
ժամանակակից կենսաբանության կարևոր խնդիրներից է նյութափոխանակության կարգավորման մեխանիզմների պարզաբանումը / Одним из актуальных и интересных вопросов биохимии является выяснение механизмов регуляции обмена веществ, в котором существенную роль играют изоферменты, участвующие в различных биохимических процессах
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» և Գ.00.09 «Մարդու և կենդանիների ֆիզիոլոգիա» մասնագիտություններով կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավարներ՝ Մ. Ա. Դավթյան, է. Խ. Բարսեղյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Վ. Ապրիկյան, Ռ. Ս. Բաբլոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology