Օգնություն բետոնագործին: (Գրականության հանձնարարական ցանկ) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեխնիկական հատուկ տիպի գրականության բաժին, 1981)
Գրականության հանձնարարական ցանկ՝ բետոնագործության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Մ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ռ.Ա. Կոտիկյան.-Երևան, 1981.-64 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն