Разработка методов улучшения помехоустойчивости в системах фазовой автоподстройки частоты / Փուլահաճախականային համալարման համակարգերում աղմկակայունության լավացման միջոցների մշակում / Development of pll noise immuntty improvement methods - Դուրգարյան, Արմեն Ալեքսանդրի / Durgaryan Armen (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2013)
Интегральные схемы (ИС) на комплементарных металлоксид-полупроводник (КМОП) технологиях постоянно подвергаются масштабированию / Տեխնոլոգիայի մասշտաբավորումը թույլ է տալիս շահել կիսահաղորդչակին բյուրեղի (ԿԲ) վրա զբաղեցրած մակերեսի, սպառվող հզորության և արագագործության առումներով / Continuous scaling of the technology allows for substantial gain in IC area, power consumption and performance
Ե.27.01 «Պինդմարմնային էլեկտրոնիկա, ռադիոէլեկտրոնային բաղադրամասեր, միկրոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Վ. Բունիաթյան, Խ.Գ. Շարոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology