Գինեգործության ճյուղի մրցունակության բարձրացման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ղազարյան, Արթուր Վրեժի / Ghazaryan Arthur (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2010)
Հանրապետության գինեգործության ճյուղը հանդիսանում է գյուղատնտեսական մթերքների վերամշակող արդյունաբերության կարևորագույն ճուղերից մեկը / Винодельческая отрасль Республике Армения является одной из важнейших отраслей промышленности по переработке сельхозпродукции
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ս. Ծպտեցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Ս. Վ. Մելոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության խաղողապտղագինեգործության ԳԿ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics