Структурные и термодинамические исследования водных растворов диэтилсульфоксида / Դիէթիլսուլֆօքսիդի ջրային լուծույթների կառուցվածքային և թերմոդինամիկական հետազոտությունները / The structural and thermodynamic studes of aqueous solutions of diethylsulfoxide - Զատիկյան, Աշխեն Լեռնիկի / Zatikyan Ashkhen (ՀՀ ԳԱԱ Ա. Բ. Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտ, 2011)
Недавно показанная применимость водных растворов диэтилсульфоксида (ДЭСО) биомедицинских целях обосновывает выделяет это вещество для изучения его водных растворов / Ատենախոսությունում ներկայացված են դիէթիլսուլֆօքսիդ (ԴԷՍՕ)-ջուր համակարգում միջմոլեկուլային փոխազդեցությունների ուսումնասիրման արդյունքները / In the thesis the results of the study diethylsulfoxide (DESO)-water system intermolecular interactions are presented
Բ.00.04 «Ֆիզիկական քիմիա» մասնագիտությամբ քիմիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ-ի քիմիայի ֆակուլտետում ; Գիտական ղեկավար՝ Շ. Ա. Մարգարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Ս. Կուրտիկյան, Հ. Գ. Բադալյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Ընդհանուր և անօրգանական քիմիայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry