Նավթամթերքի գների ազդեցությունը մակրոտնտեսական ցուցանիշների վրա (Իրանի Իսլամական Հանրապետության օրինակով) / Effect of oil products over macroeconomic parameters (by the example of the Islamic Republic of Iran) - Հեյդարյան, Հուշանգ / Heydaryan Hushang (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2019)
Սույն հետազոտության առարկան է նավթամթերքի գների ազդեցության ուսումնասիրումն Իրանի մակրոտնտեսական ցուցանիշների վրա / Исследование значимо тем, что проясняет степень влияния реализации нефтепродуктов на сферу макроэкономики Ирана и последствия неосуществления продаж нефтепродуктов с точки зрения экономических показателей / The importance of the investigation lies in the fact, that it clarifies the level of oil product sales impact over the macroeconomics of Iran and consequences of not selling oil products from the economic point of view
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ․ Գ․ Մնացականյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Վ․ Մաթևոսյան, Ր․ Ա․ Ալեքսանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 163 էջ, սեղմագիր` 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics