Проблемы формирования институциональных механизмов управления процессом экономической интеграции Республики Армения в Евразийский экономический союз / Եվրասիական տնտեսական միությանը Հայաստանի Հանրապետության տնտեսական ինտեգրման գործընթացի կառավարման ինստիտուցիոնալ կառուցակարգերի ձևավորման հիմնախնդիրները / Problems of the formation of institutional mechanisms for the management of the process of economic integration of the Republic of Armenia to the Eurasian economic union - Պետրոսյան, Ռոման Կառլոսի / Petrosyan Roman (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2018)
В динамично развивающимся мире страны с разным уровнем социально-экономического развития стремятся к повышению конкурентоспособности национальных экономик путем образования региональных объединений, где сплетаются воедино общие интересы и цели развития отдельных государств / Ներկա աննախադեպ տեխնոլոգիական առաջընթացի, ինչպես նաև երկրների և տարածաշրջանների միջև նյութական բարիքների և ռեսուրսների հսկայական և աճող բևեռացման պայմաններում, կտրուկ մեծանում է տնտեսական ինտեգրման դերը / Current unprecedented technological progress as well huge growing level of wealth and resources concentration between countries and regions, the economic role of the regional economic integration associations is dramatically increasing
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Վ. Հարությունյան, Գ. Ֆ. Կիրակոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 148 էջ, սեղմագիր՝ 30 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics