Хирургическая реабилитация больных с одноствольной колостомой / Միացողուն կոլոստոմայով հիվանդների վիրաբուժական վերականգնումը / Surgical rehabilitation of patients with terminal colostomy - Շահնազարյան, Կարեն Լևոնի / Shahnazaryan Karen (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2003)
Основные положения диссертации внедрены в клиническую практику Научного Центра колопроктологии Института Хирургии Микаелян и кафедры проктологии НИЗ M3 PA / Բարձրացնել միացողուն կոլոստոմայով հիվանդների վիրաբուժական ռեաբիլիտացիայի արդյունքները / The aim of observation to make results better of patients with surgical rehabilitation
ԺԴ.00.15 «Վիրաբուժություն» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է ՀՀ ԱՆ ակադեմիկոս Ս. Խ. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Մ. Աղավելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Հովհաննիսյան, Ա. Մ. Մինասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ Վ. Ա. Ֆանարջյանի անվան օնկոլոգիայի գիտական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences