Մրցունակության բարձրացման կառավարման հիմնահարցերը ՀՀ տնտեսությունում / The problems of competitiveness increasing management in RA economy - Կոստանյան, Նարեկ Յուրիկի / Kostanyan Narek (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Բազմաթիվ փոքր, սահմանափակ պայմաններով երկրների փորձը ցույց է տալիս, որ արտադրողականության և մրցունակության բարձրացման առանցքային միջոցը նորարարական ազգային համակարգի վերափոխումն է՝ հիմնված քլաստերային և տարածաշրջանային նպատակաուղղված քաղաքականության վրա / В работе представлены международные оценки конкурентоспособности и в особенности инновационной конкурентоспособности Армении и их толкования, учитывая особенности конкурентоспособности Армении / The international estimations of competitiveness and, especially, the innovative competitiveness of Armenia and their comments are presented in the work, taking into account the peculiarities of the competitiveness of Armenia
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ս. Մելքումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Մարկոսյան, Մ. Ռ. Եղիազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics