ՀՀ տնտեսական զարգացման առաջնահերթությունները համաշխարհային տնտեսության մարտահրավերների համատեքստում / Экономического развития РА в контексте глобальных экономических вызовов / Priorities of RA's economic development in the context of global economic challenges - Մկրտչյան, Համլետ Գրիգորի / Mkrtchyan Hamlet (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2024)
Համաշխարհային տնտեսությունները երբևէ չի բնութագրվել որպես անխափան կամ վերընթաց զարգացող օրգանիզմ / Мировую экономику никогда не характеризовали как непрерывно развивающуюся или восходящую / The global economy has never been characterized as continuously evolving or upward-moving
Ը.00.06 «Միջազգային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Զ. Ա. Թադևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Դ. Ն. Հախվերդյան, Ի. Բ. Պետրոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics