Ծրագրային բյուջետավորման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Program budgeting issues in the Republic of Armenia - Բաղդասարյան, Արմեն Յուրիի / Baghdasaryan Armen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Թեզը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում ծրագրային բյուջետավորման հիմնախնդիրներին / Диссертация посвящена проблемам программного бюджетирования в РА / The topic of the dissertation thesis is program budgeting issues in the Republic of Armenia
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան, Գ. Ֆ. Կիրակոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics