Նոր գրականություն ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ինֆորմացիա: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու = Новая литература о культуре и искусстве Арм. ССР. Библиографическая информация - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի Կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1981)
ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ն. Խոստիկյան ; Թողարկման պատ.՝ Մ. Վարդանյան. - Երևան, 1981. - թ.1 .-Հունվարի 1-31.-38 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն