О сходимости рядов Фурье и гриди алгоритма для системы Уолша / Ուոլշի համակարգով Ֆուրիեի շարքերի և գրիդի ալգորիթմի զուգամիտության մասին - Ամիրխանյան, Գագիկ Մարտունի / Amirkhanyan Gagik (Երևանի պետական համալսարան, 2009)
Работа посвящена вопросам сходимости рядов Фурье гриди алгоритма для системы Уолша / Ատենախոսությունում ստացվել են հետևյալ արդյունքները. ապացուցվել է Սալեմի հայտանիշի անալոգը կրկնակի Ֆուրիե-Ուոլշի շարքերի ուղղանկյուններով հավասարաչափ զուգամիտության մասին
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Սահակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Գ. Գրիգորյան, Ս. Ա. Եպիսկոպոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Բելառուսի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics