Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1974: Հոկտեմբեր, նոյեմբեր, դեկտեմբեր= Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1974)
Անդրադարձ Մ. Լերմոնտովի ծննդյան 160, «Ազդարար»-ի հիմնադրման 180, Մոսկվայի Փոքր թատրոնի հիմնադրման 150, ուզբեկական ՍՍՀ-ի կազմավորման 50, Էդգար Շահինի ծննդյան 100, Միքայել Նալբանդյանի ծննդյան 145, Մուրացանի ծննդյան 120, Ջոն Միլտոնի մահվան 300 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ: Հավելված՝ երկրագիտական գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Իսոյան, Արմ. Ինճիկյան, Կ. Սաֆարյան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան ; Տեխ. խմբ՝ Դ. Ազոյան. -Երևան, 1974.-թ. 4. - 114 էջ: լուսանկ. ; 20 սմ.