ՀՀ ծառայությունների շուկայի զարգացման հեռանկարները (բնակարանային կոմունալ տնտեսության օրինակով) - Մելիքջանյան, Վիլսոն Վլադիմիրի / Meliqjanyan Wilson (ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 1999)
Անցումային շրջանը, որում այսօր գտնվում է հանրապետությունը, բնութագրվում է արտադրության ծավալների կտրուկ նվազման, դրամի արժեզրկման, տնտեսավարող սուբյեկտների միջև առկա հարաբերությունների անկայունության և բացասական մի շարք այլ միտումներով / Диссертация посвящена рассмотрению проблем рынка услуг, особое внимание уделено жилищно-коммунальному хозяйству в условиях перехода к рыночной экономике
Ը.00.02 «Տնտեսության և նրա ճյուղերի էկոնոմիկա, կազմակերպում և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ռ. Թամազյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Հ. Օրդյան, Ա. Ս. Ամիրխանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ժողովրդական տնտեսության պետական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics