Նոր գրքեր : Տեխնիկա : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարան հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1979)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост՝. В. Л. Геворкян, Н. Т. Аветян.-Երևան, 1979. -թ.7.-Հուլիս.-27 էջ., 20 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն