Синтез некоторые превращения 2-этоксикарбонил-2,4- дизамещенных-4 пентанолил / 2-էթօքսիկառբոնիլ-2,4-երկտեղակալված-4-պենտանոլիդների սինթեզը և որոշ փոխարկումները - Հարությունյան, Էդգար Վիլիկի / Harutyunyan Edgar (ՀՀ ԳԱԱ օրգանական քիմիայի ինստիտուտ, 2002)
Целенаправленный синтез новых классов органических соединений с изучением связи между их структурой и биологическими свойствами является важнейшей задачей современной органической химии / Աշխատանքը նվիրված է 2-էթօքսիկառբոնիլ-2,4-երկտեղակալված-4-պենտանոլիդների սինթեզին և նրանց հատկությունների ուսումնասիրությանը
Բ.00.03 «Օրգանական քիմիա» մասնագիտությամբ քիմիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանի քիմիական ֆակուլտետի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Ավետիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Գևորգյան, Վ. Օ. Թոփուզյան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry