Տնտեսական մրցակցության պաշտպանության քաղաքականության բարեփոխումների առկա միտումները և զարգացման ուղիները ՀՀ-ում - Հակոբյան, Վրեժ Սամվելի / Hakobyan Vrezh (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2008)
Բարեփոխումների ներկայիս փուլում տնտեսական մրցակցության պաշտպանության պետական քաղաքականության արդյունավետ իրականացումը ձեռք է բերում վճռորոշ նշանակություն / Исследование текущих проблем развития конкурентной среды экономики РА и соответственных задач развития государственной конкурентной политики является одним из наиболее актуальных
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ՖէՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Վ. Դարբինյան ;Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Մարկոսյան, Ռ. Ռ. Օհանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics