Հայաստանի Հանրապետության և Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետության տնտեսական ինտեգրացումը - Սարգայան, Արայիկ Պարգևի / Sargsyan Arayik (ՀՀ ԷՆ տնտեսագիտական պրոբլեմների գիտահետազոտական ինստիտուտ, 1993)
Հայկական և պետականության ամրապնդման և ժողովրդավարական կառույցների ստեղծման ժամանակակից փուլի գլխավոր խնդիրների շարքում կարևորագույն տեղերից մեկը պատկանում է Հայաստանի և Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունների տնտեսական ինտեգրացման հիմնահարցին / Диссертация посвящена проблемам экономической интеграции хозяйственных комплексов Армении и Нагорного Карабаха
Ը.00.05 «Ժողովրդական տնտեսության և նրա ճյուղերի էկոնոմիկա, պլանավորում և կառավարման կազմակերպում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1993 ; Աշխատանքը պատրաստվել է ՀՀ ԷՆ տնտեսագիտական պրոբլեմների գիտահետազոտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Է. Հ. Օրդյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Մ. Սուվարյան, Ա. Կ. Մելիք-Փաշայան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ հատուկ ծրագրերի պետական վարչություն ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics