Մարդու էկոլոգիական իրավունքները և դրանց երաշխավորման միջազգային իրավական գործիքակազմը / Environmental human rights and international legal instruments of their guarantying - Հակոբյան, Կարինե Ստեփանի / Hakobyan Karine (Ռուս-Հայկական (Սլավոնական) համալսարան, 2015)
Շրջակա միջավայրի պահպանության և պաշտպանության հարցերն արդեն ավելի քան 30 տարի գտնվում են համաշխարհային հանրության ուշադրության կենտրոնում / Диссертация посвящена одной из самых актуальных проблем международного публичного права - выявлению недостатков международного правового регулирования в сфере экологических прав человека и их гарантирования / The dissertation is devoted to one of the most actual problems of international public law - the identification of the international legal regulation's deficiencies in the environmental rights and their guarantee
ԺԲ.00.06 «Միջազգային իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Հ. Հովհաննիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Ի. Վոլովա, Ա. S. Խզմալյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ Սահմանադրական իրավունքի կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law