Իշխանության դրդապատճառի դրսևորումները ղեկավարի կառավարչական գործառույթներում - Պետրոսյան, Ռուզաննա Համբարձումի / Petrosyan Ruzanna (ՀՀ ԿԳՆ Խ.Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2010)
Անկախության ձեռքբերումից և շուկայական հարաբերություններ մուտք գործելուց հետո մեր հասարակությունը շրջվում է դեպի նոր տնտեսական ձևաչափ, փոխվում է հասարակության և նրա առանձին ինստիտուտների սոցիալ-հոգեբանական մթնոլորտը / Современные преобразования в экономической формации нашего государства выдвигают серьезные задачи перед государственными и коммерческими организациями в плане внедрения современных форм и средств управления, эффективность которых во многом зависит от психологических факторов
ժԹ.00.02 «Աշխատանքի և ինժեներական հոգեբանություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Վ. Աղուզումցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ս. Կարապետյան, Դ. Ս. Ամիրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology