Представление функций рядами по многочленам Лежандра и по сферическим гармоникам / Ֆունկցիաների ներկայացումը շարքերով ըստ Լեժանդրի բազմանդամների և ըստ սֆերիկ հարմոնիկների - Սարգսյան, Արշալույս Սարգսի / Sargsyan Arshaluys (Երևանի պետական համալսարան, 2004)
Вопросам сходимости рядов Фурье-Лежандра и Фурье Лапласа посвящены работы многих авторов / Գոյություն ունի զրո շարք Լեժանդրի բազմանդամներով, այսինքն գոյություն ունի շարք, որի ոչ բոլոր գործակիցներն են հավասար զրոյի և որը համարյա ամենուրեք զուգամիտում է զրոյի
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսությունը կատարված է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Գ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ա. Կարագուլյան, Ռ. Ա. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Բելոռուսիայի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 16 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics