Ներդրումային միջավայրի բարելավման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում / The ways of improving of investment environment in the Republic of Armenia - Շահբազյան, Կորյուն Խաչատուրի / Shahbazyan Koryun (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Ատենախոսությունը նվիրված է ներդրումային միջավայրի բարելավման ուղիների ուսումնասիրությանը, ինչը կապահովի կայուն տնտեսական աճ / Диссертация посвящена изучению путей усовершенствования инвестиционной среды, которая обеспечит устойчивый экономической рост / The dissertation deals with ways to improve the investment environment that will ensure the sustainable economic growth
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ա. Դավոյան, Ա. Ս. Սարիբեկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics