Раффи (Творческий путь) - Սամվելյան, Խաչիկ Եղիազարի / Samvelyan Khachik (ՀՍԽՀ ԳԱ Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ, 1966)
В истории новой армянской литературы творчество Раффи занимает особое место. он жил в эпоху социальных и национально-освободительных движений, правдиво и ярко отраженных в его творчестве
10.00.00 մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1966 ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Գրականագիտություն / Literary studies