Հիշարժան տարեթվեր 2019 - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2018)
Անդրադարձ 2019 թվականի հոբելյանական տարելիցներին
Կազմ.՝ Գոհար Սարգսյան ; Խմբ.՝ Մայա Գրիգորյան.-Երևան: «Գիրք» հրատ. , 2018. - 178 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն